Noughty Rosé - Alcoholvrij

De druiven voor de Noughty De-alcoholized Rosé worden geoogst van wijngaarden op het droge land in de regio West-Kaap, waar de wijnstokken niet worden geleid en als struiken worden geplant. De wijngaarden zijn strategisch geplant op hellingen die naar het zuidwesten gericht zijn om koele briesjes van de Atlantische Oceaan en de koude Benguelastroom op te vangen. Diepe bodems van afgebroken graniet, rijk aan klei, met een goede drainage.

Na een 14-daagse gisting bij 14-15°C worden de druiven en het sap reductief behandeld om oxidatie te voorkomen en fruitigheid te behouden. De wijn blijft 2 maanden op droesem om complexiteit toe te voegen. Daarna wordt de wijn gedealcoholiseerd met behulp van zacht roterende kegeltechnologie. Dit gebeurt onder vacuüm en bij lage temperatuur om ervoor te zorgen dat de wijn zijn karakteristieke body, kleur en smaak behoudt.

Deze rosé heeft een Provençaalse stijl met rijpe zomerbessen, frisse en perzikachtige aroma's en een evenwichtige afdronk.

13.49
Incl. BTW, excl. verzendkosten
Levertijd: 1-2 werkdagen
Beschikbaar: + 50 Stuks
  • Koop 6 voor 12.82 p.st. en bespaar 5%
  • Koop 12 voor 12.14 p.st. en bespaar 10%
Druivensoort: Chenin
Smaak: Fruitig
Zoetheid: Droog
Energie / 100ml: 17 Kcal / 85 Kj
Serveertemperatuur: 7 °C
Flesinhoud: 75 cl

De druiven voor de Noughty De-alcoholized Rosé worden geoogst van wijngaarden op het droge land in de regio West-Kaap, waar de wijnstokken niet worden geleid en als struiken worden geplant. De wijngaarden zijn strategisch geplant op hellingen die naar het zuidwesten gericht zijn om koele briesjes van de Atlantische Oceaan en de koude Benguelastroom op te vangen. Diepe bodems van afgebroken graniet, rijk aan klei, met een goede drainage.

Na een 14-daagse gisting bij 14-15°C worden de druiven en het sap reductief behandeld om oxidatie te voorkomen en fruitigheid te behouden. De wijn blijft 2 maanden op droesem om complexiteit toe te voegen. Daarna wordt de wijn gedealcoholiseerd met behulp van zacht roterende kegeltechnologie. Dit gebeurt onder vacuüm en bij lage temperatuur om ervoor te zorgen dat de wijn zijn karakteristieke body, kleur en smaak behoudt.

Deze rosé heeft een Provençaalse stijl met rijpe zomerbessen, frisse en perzikachtige aroma's en een evenwichtige afdronk.


Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan