Online alcoholvrije wijn bestellen bij Tijdvooralcoholvrij.nl

Winkelmandje (geen producten)

Tempranillo

In ons assortiment hebben wij drie verschillende merken die de Tempranillo druif bevatten. Deze blauwe druivensoort heeft een dikke schil en geeft weinig zuur en weinig zoet mee aan de wijn. De wijn wordt vooral gemaakt in Spanje, maar ook in de Languedoc kom je deze wijn tegen. Kijk hieronder welke alcoholvrije Tempranillo wijnen wij in ons assortiment hebben.

 • Win 12 alcoholvrije wijn, temperanillo, 12 maanden gerijpt op eikenhouten vaten

  De Win 12 Crianza Tempranillo heeft een elegante neus, met aromas van rood fruit en een duidelijke toon van het hout van de Amerikaans- en Frans- eiken vaten waarop de wijn 12 maanden heeft gerijpt en een vleugje drop. The mondgevoel is gebalanceerd met mooie tanninen, door het kleine zuurtje blijft de frisheid van de wijn behouden. In de lange afdronk komen smaken van de neus terug, fruitig en kruidig. 

  De Win 12 Crianza Tempranillo wordt gemaakt van de Tempranillo druif groeiend in het droge binnenland van Spanje, in de regio Valbuena de Duero. Al sinds 2008 maakt deze producent kwalitatief hoogwaardige alcoholvrije wijnen. Bij Win wordt er gebruik gemaakt van een speciale techniek om de alcohol van de wijn te scheiden op basis van "spinning cone" techniek, waarbij de vluchtige aroma's, alcohol en de body van de wijn van elkaar gescheiden worden. De aroma's en body worden vervolgens samengevoegd om tot het beste resultaat te komen. Bijzonder aan de Win 12 Crianza Tempranillo is dat deze 12 maanden rijpt op Eikenhouten vaten, iets wat bij geen enkele andere alcoholvrije wijn gebeurd.

  Deze wijn stond tot voor kort bekend als Eminasin Doce Meses. Bekijk hierover de video over deze wijn en de producent.

  Voedingswaarden per 100 ml
  Energie 153 kJ / 36 kcal
  Vet < 0,01 gram
     waarvan verzadigd < 0,01 gram
  Koolhydraten 9,0 gram
     waarvan suikers < 0,5 gram
  Eiwitten < 0,7 gram
  Zout 0,013 gram
  Ingrediënten Gedealcoholiseerde rode Tempranillo wijn, stabilisator: E422, antioxidanten: E330, E244, conserveringsmiddelen: E202, E212
  € 12,95
 • Win Tempranillo Alcoholvrije rode wijn

  De Win Tempranillo wordt gemaakt van de Tempranillo druif groeiend in het droge binnenland van Spanje, in de regio Valbuena de Duero. Een lage zuurgraad, tonen van kersen, zwarte bessen en aardbeien met een hint van kruiden kenmerken deze wijn. De producten adviseert hem zoals de Spanjaarden gekoeld te drinken, maar hij komt ook goed tot z'n recht bij een wat hogere temperatuur.

  Al sinds 2008 maakt deze producent kwalitatief hoogwaardige alcoholvrije wijnen. Bij Win wordt er gebruik gemaakt van een speciale techniek om de alcohol van de wijn te scheiden op basis van "spinning cone" techniek, waarbij de vluchtige aroma's, alcohol en de body van de wijn van elkaar gescheiden worden. De aroma's en body worden vervolgens samengevoegd om tot het beste resultaat te komen.

  Voedingswaarden per 100 ml
  Energie 110 kJ / 26 kcal
  Vet < 0,01 gram
     waarvan verzadigd < 0,01 gram
  Koolhydraten 9,0 gram
     waarvan suikers < 0,5 gram
  Eiwitten < 0,7 gram
  Zout 0,013 gram
  Ingrediënten Gedealcoholiseerde rode Tempranillo wijn, stabilisator: E422, antioxidanten: E330, E244, conserveringsmiddelen: E202, E213
  € 7,95

 • Blue Nun Alcohol-free Red

  Gemaakt van volrijpe Tempranillo druiven is de Blue Nun Red een geweldige fruitige en soepele rode wijn geworden. Hij gaat prachtig samen met alledaagse rode vleesgerechten als biefstuk en rib-eye. Drink deze rode wijn lichtgekoeld

  Voedingswaarden per 100 ml
  Energie 112 kJ / 26 kcal
  Vet < 0,1 gram
     waarvan verzadigd < 0,1 gram
  Koolhydraten 6,5 gram
     waarvan suikers 5,8 gram 
  Eiwitten < 1,0 gram
  Zout < 0,1 gram
  Ingrediënten Gedealcoholiseerde wijn, druivenmost, saccharose, zwaveldioxide
  € 6,95
 • Lussory Premium Red Tempranillo Spaanse Alcoholvrije Rode Wijn

  De Lussory Premium Red Tempranillo is gemaakt van de allerbeste druiven uit het bekende Spaanse La Mancha wijngebied. Deze heerlijke alcoholvrije rode wijn is vlak voor het bottelen klaar met de-alcoholiseren, zodat de karakteristieke kleur, geur en smaak in de fles behouden blijven. 

  Hij heeft een diepe, chique kastanjebruin rode kleur. In de neus mooi rood fruit en een hint van melk. Zeer mooie diepzachte smaak en een fijn tanninegehalte. 

  Voedingswaarden per 100 ml
  Energie 80 kJ / 19 kcal
  Vet 0 gram
     waarvan verzadigd 0 gram
  Koolhydraten 3,8 gram
     waarvan suikers 3,8 gram 
  Eiwitten 0 gram
  Zout 0 gram 
  Ingrediënten Gedealcoholiseerde wijn, suiker, conserveringsmiddel: zwaveldioxide