Verfijn je keuze
Categorie
Zoetheid
Alcoholgehalte
Specialiteit

De Sauvignon Blanc is een frisse witte wijn met een medium tot hoge zuurgraad. De wijn is zowel zoet als droog, met aroma’s van bloemen en planten en smaken van verschillende fruitsoorten. De Sauvignon Blanc wordt door heel de wereld verspreidt, waardoor er dus in bijna elk continent wel een variant te vinden is. Kijk hieronder voor ons aanbod van alcoholvrije Sauvignon Blanc wijn(en).

2 Artikel(en)

 • Eisberg Sauvignon Blanc

  Een frisse en aromatische witte alcoholvrije Sauvignon Blanc. Lekker fruitig door de combinatie van kruisbessen en tropisch fruit. Een verfijnde witte wijn met een elegante smaak en droog karakter. Gaat goed samen met visgerechten en salades. Bovendien heeft deze wijn maar 28 calorieën per glas. Zeer aangenaam!

  € 5,75

  Tijdelijk uitverkocht

  Incl. BTW, excl. verzendkosten
 • Somée Sauvignon Blanc

  Deze alcoholvrije droge wijn bestaat hoofdzakelijk uit Sauvignon Blanc wijnen van goede structuur en zuiverheid wat typerend is voor dit druivensoort uit Spanje. Deze evenwichtige mix met een fruitig aroma en een vleugje kruisbes heeft een hoog gehalte aan mineralen. Deze witte wijn is heerlijk te combineren met zomerse gerechten en salades.

  € 5,99
  Incl. BTW, excl. verzendkosten

2 Artikel(en)

Top