Online alcoholvrije wijn bestellen bij Tijdvooralcoholvrij.nl

Winkelmandje (geen producten)

Sauvignon blanc

 • Eisberg Sauvignon Blanc

  Een frisse en aromatische witte alcoholvrije Sauvignon Blanc. Lekker fruitig door de combinatie van kruisbessen en tropisch fruit. Een verfijnde witte wijn met een elegante smaak en droog karakter. Gaat goed samen met visgerechten en salades. Bovendien heeft deze wijn maar 28 calorieën per glas. Zeer aangenaam!

  Het TijdvoorAlcoholvrij-Proefpanel heeft deze wijn beoordeeld op een schaal van 0-20 punten:

  Louise (16 punten): "De geur is fris, zomers, een fruitig pallet met limoen en vleugje perzik, Eigenzinnige tongstreling die past bij veel gelegenheden en zomerse gerechten. Als aperitief kun je deze goed koud drinken, eventueel met een ijsklontje."

  Harry (18 punten): "Lekkere fruitige geur, qua smaak een heerlijke fruitigheid waarbij ik vooral associaties krijg met lychees en kruisbes. Verder een mooi vol en rond mondgevoel. Voor mij absoluuut een wijn in mijn persoonlijke top 3. Ook lekker om mee te kokkerellen. Was heerlijk in een gerechtje met kip, champignons, ui, wijn en room 

  Erwin (5 punten): "De kleur is te licht, geen wijnkleur. Zo goed als geen geur, ook qua smaak een tegenvaller. Voor mij geen lekkere alcoholvrije wijn"

  Paul (4 punten): "De wijn heeft eigenlijk geen kleur, de geur is flauw, ondefiniëerbaarde, de smaak slap. Ik vind dit eerder suikerwater - lichte limonade"

  Bent u het eens met ons proefpanel? Geef uw mening over deze wijn door een recensie te schijven.