Verfijn je keuze
Categorie
Zoetheid
Alcoholgehalte
Specialiteit

Alcoholvrije Glühwein

Glühwein wordt oorspronkelijk vooral gedronken rondom de periode van kerst. Kenmerkende smaakmakers van deze zoete drank zijn kaneel, kruidnagel, steranijs en citrus. Glühwein wordt warm gedronken. De smaak in combinatie met de temperatuur maken deze drank bij uitstek geschikt om lekker op te warmen in de koude maanden van het jaar. Met de door ons geselecteerde alcoholvrije glühweinen geniet u van al het bovenstaande, maar dan natuurlijk zonder alcohol!

2 Artikel(en)

 • Blutul Winterpunsch - Alcoholvrije glühwein

  Blutul Winterpunsch is de ideale drank tijdens de koude wintermaanden. Het heeft de rijke smaak van de traditionele Duitse Glühwein met kerstsmaak en seizoensspecerijen. De milde zoete smaken en aroma's van citrus en kaneel worden het meest geapprecieerd als deze drank wordt geserveerd tussen 55-65 ° C.

  € 3,95
  Incl. BTW, excl. verzendkosten
 • Glühender Trautwein - glühwein

  Glühwein op basis van 100% Duitse Dornfelder-druiven en gekruid met de beste glühwein extracten. Deze alcoholvrije glühwein heeft een diepe, paarsrode kleur met een weelderige geur van rode wijn en specerijen zoals kers, kruidnagel, kaneel, kardemom en anijs. Het is het perfecte alternatief om traditionele glühwein bij vele gelegenheden te vervangen. Niet koken, zacht verwarmen, warm serveren en genieten!

  € 4,95
  Incl. BTW, excl. verzendkosten

2 Artikel(en)

Top