Verfijn je keuze
Categorie
Zoetheid
Alcoholgehalte
Specialiteit

Alcoholvrije Glühwein

Glühwein wordt oorspronkelijk vooral gedronken rondom de periode van kerst. Kenmerkende smaakmakers van deze zoete drank zijn kaneel, kruidnagel, steranijs en citrus. Glühwein wordt warm gedronken. De smaak in combinatie met de temperatuur maken deze drank bij uitstek geschikt om lekker op te warmen in de koude maanden van het jaar. Met de door ons geselecteerde alcoholvrije glühweinen geniet u van al het bovenstaande, maar dan natuurlijk zonder alcohol!

2 Artikel(en)

 • Herrljunga Glögg Traditionell

  Herrljunga Glögg Traditionell is de bekendste alcoholvrije Glühwein uit Zweden. In heel Scandinavië wordt deze drank traditioneel rond kerst gedronken, maar hij kan natuurlijk de gehele winter door. De Glögg Traditionell kenmerkt zich door de evenwichtige smaak van kardemom, kaneel, gember en kruidnagel, de zoete smaak wordt versterkt door de licht peperige geur. Deze glühwein komt het beste tot zijn recht bij een schenktemperatuur van 55 graden Celsius.

  € 6,50
  Incl. BTW, excl. verzendkosten
 • Carl Jung Glüh'chen - alcoholvrije glühwein

  Carl Jung Glüh'chen introduceert Carl Jung -een van de oudste alcoholvrije wijn makers van Europa- een alcoholvrije glühwein met traditionle smaak. Deze glühwein kenmerkt zich door zijn pittige en krachtige karakter, waarin de smaken van kaneel, kruidnagel en sinaasappel harmonieus tot hun recht komen. Heerlijk om mee op te warmen tijdens de koude maanden van het jaar.

  € 4,50
  Incl. BTW, excl. verzendkosten

2 Artikel(en)

Top