Online alcoholvrije wijn bestellen bij Tijdvooralcoholvrij.nl

Winkelmandje (geen producten)

Bier

Alcoholvrij bier is terug! En hoe... 36% van de Nederlandse bierdrinkers gaf aan in 2013 wel eens een alcoholvrij biertje te drinken. Ongeveer de helft daarvan drinkt het zelfs regelmatig. We kunnen dus wel stellen dat het (gelukkig) weer heel normaal is om alcoholvrij bier te drinken, 25 jaar na Youp van 't Heks bekende uitspraak over de "Buckler-...". 

Alcoholvrij bier is lekkerder geworden

De wederopstanding van het alcoholvrije bier is ook volstrekt logisch. De alcoholvrije bieren in de winkels zijn véél lekkerder dan 25 jaar geleden. Gelukkig maar, maar TijdvoorAlcoholvrij.nl gaat nog een stap verder. We hebben de nationale en internationale biermarkt afgezocht naar de lekkerste alcoholvrije bieren. De selectie die we daaruit hebben gemaakt vindt u hieronder.

Ruim alcoholvrij bier assortiment

TijdvoorAlcoholvrij.nl heeft een ruim assortiment aan alcoholvrije bieren. Voor ieder wat wils dus. Weet u nog niet welk soort alcoholvrij bier het beste past bij uw smaak? Probeer eens ons proefpakket om op uw gemak al onze 24 verschillende soorten alcoholvrije bieren uit te proberen!

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

 • Alcoholvrij Bier Proefpakket

  Met het Alcoholvrij Bier Proefpakket haalt u de 24 door ons geselecteerde alcoholvrije bieren in huis. In onze ogen het beste dat de internationale alcoholvrije biermarkt op dit moment te bieden heeft. In dit pakket bijvoorbeeld de testwinnaars van de alcoholvrij biertest uit het juninummer van de Consumentengids (Heineken 0.0 en Budels Malt), maar ook de onder alcoholvrij drinkers geroemde Budweiser Budvar Nealkoholické Pivo.

  Bestel het Alcoholvrij Bier Proefpakket! En proef lekker thuis in uw luie stoel of met uw vrienden aan de keukentafel al onze alcoholvrije bieren. U wandelt langs al onze alcoholvrije bieren voor maar € 33,15.

  De volgende alcoholvrije bieren zitten in het Alcoholvrij Bier Proefpakket:

  - Heineken 0.0
  - Brewdog Nanny State
  - Estrella Free Damm
  - Wieckse Witte 0.0
  - San Miguel 0,0%
  - Veltins Alkoholfrei
  - Budweiser Budvar Nealkoholické Pivo
  - Paulaner Hefe Weissbier Alkoholfrei
  - Clausthaler Classic Premium Alkoholfrei
  - Bitburger 0,0% Alkoholfrei
  - Krombacher Alkoholfrei
  - Erdinger Weissbräu Alkoholfrei 0,33l
  - Warsteiner Alkoholfrei Isotonisch
  - Jever Fun
  - Schneider Weisse TAP 3 Mein Alkoholfreies
  - Weihenstephaner Weisse Alkoholfrei
  - Palm NA Green
  - Franziskaner Weissbier Alkoholfrei
  - Jupiler NA
  - Tourtel Blonde
  - Budels Malt
  - Budels Malty Dark
  - Maisel's Weisse Alkoholfrei
  - Maes 0.0%

   

  € 34,09 € 29,95
 • Heineken 0.0 alcoholvrij bierpakket met 36 flesjes. extra voordelig genieten zonder alcohol

  De meesterbrouwers van Heineken hebben lange tijd gebrouwen en geproefd om tot een goed smakend 0.0 bier te komen: een alcoholvrij bier met een verfrissende en fruitige smaak, gecombineerd met een zacht moutige body. Een 0.0 bier gebrouwen met de kwaliteit die je sinds 1873 van Heineken kunt verwachten: met natuurlijke ingrediënten en een verfrissende smaak dankzij Heineken’s unieke A-gist. Benieuwd? Proef het zelf!

  € 35,00

 • Heineken 0.0 alcoholvrij bier

  De meesterbrouwers van Heineken hebben lange tijd gebrouwen en geproefd om tot een goed smakend 0.0 bier te komen: een alcoholvrij bier met een verfrissende en fruitige smaak, gecombineerd met een zacht moutige body. Een 0.0 bier gebrouwen met de kwaliteit die je sinds 1873 van Heineken kunt verwachten: met natuurlijke ingrediënten en een verfrissende smaak dankzij Heineken’s unieke A-gist. Benieuwd? Proef het zelf!

  € 1,19 € 0,99
 • Budels Malt 0,0%

  Een heerlijk alcoholvrij biologisch bier. De aparte gisting, de milde hopgave en het zachte brouwwater zijn bepalend voor de fijne afdronk van dit alcoholvrije bier. Een geweldige dorstlesser op dagen boven de 20 graden!

  Prijs is inclusief € 0,10 statiegeld!

  € 1,21

 • Maisel's Weisse Alcoholvrij

  Dit biologische bier wordt klimaat neutraal gebrouwen door de Budelse Brouwerij. Dit bier ontleend zijn mooie donkere kleur aan het speciale gerstemout dat gebruik wordt in het brouwproces. een heerlijk alcoholvrij donker bier. Drink hem ijskoud, dan komt het bier het beste tot z'n recht.

  € 1,24 € 1,10
 • Budweiser Budvar Nealkoholické Pivo

  Budweiser Budvar Nealkoholické Pivo is een geweldig ambachtelijk Tsjechisch product. Hij heeft een heldere gouden kleur met een stevige en mooi witte schuimkraag. Hij ruikt een beetje grassig, fris en heeft een hint van donkere thee. Z'n smaak volgt daarna mooi z'n aroma, dus ook weer hinten van grassig hop en donkere thee. Heeft absoluut ook een verfrissend, sterk kruidenkarakter.

  Prijs is inclusief € 0,10 statiegeld!

  € 1,13

 • Maisel's Weisse Alcoholvrij

  Brewdog staat bekend om zijn uitgesproken craft beers. Bieren met ziel en doel, zoals ze dat zelf noemen. Met Nanny State hebben brengen ze volgens dezelfde filosofie een alcoholvrij bier op de markt.

  € 2,75
 • Erdinger Weissbräu Alkoholfrei 0,5l

  Erdinger Weissbräu Alkoholfrei begint met een mooie troebele goudgele kleur en een stevige schuimkraag. In de aroma vinden we een hint van tarwe en een vleugje banaan. Daarna volgt een zeer stevige body met echte hefeweizen karakteristieken en verschillende fruitsoorten.

  Prijs is inclusief € 0,10 statiegeld!

  Wat zegt de brouwer over dit biertje?

  ERDINGER Alkoholfrei is een verfrissende isotone hersteldrankHet voorziet het lichaam van essentiële vitaminen, zoals foliumzuur en vitamine B12, die bijdragen tot het verminderen van vermoeidheid, de werking van uw metabolisme bevorderen en het immuunsysteem ondersteunen . Slechts één fles van ERDINGER Alkoholfrei is een dagelijkse bijdrage aan een gezonde voeding.

   

  € 1,54

 • Bitburger 0,0% Alkoholfrei

  Bitburger 0,0% Alkoholfrei heeft een heldere lichtgouden kleur met een mooie spierwitte kraag. Geuren van licht graan, een beetje mais en kruidige hop. De smaak gaat van graan over in iets waar je appel in herkent, fijn koolzuurhoudend.

  Prijs is inclusief € 0,10 statiegeld!

  € 1,05
 • Paulaner Hefe Weissbier Alkoholfrei

  Paulaner Hefe Weissbier Alkoholfrei is één van de favorieten hier bij TijdvoorAlcoholvrij.nl. Hij begint met een troebele donkergouden kleur en een zachtwitte volle schuimkraag. Een heerlijke geur met hinten van banaan, citrus en tarwe. Daarna een volle smaak met ook hier weer de hint van banaan, een beetje citrus, maar ook een beetje biscuit.

  Prijs is inclusief € 0,10 statiegeld!

  € 1,58

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3