Online alcoholvrije wijn bestellen bij Tijdvooralcoholvrij.nl

Winkelmandje (geen producten)

Verdejo

Deze Spaanse, witte druivensoort wordt al sinds de elfde eeuw geteeld. Vanuit Spanje is het geëxporteerd naar onder andere Australië en Portugal. De Verdejo is een plant die zich aanpast aan het dorre klimaat en het steenachtige landschap. Als u op zoek bent naar een frisse witte wijn met aroma’s van citrus, groene appel, anijs, bloemen en kruiden, kunt u hieronder kiezen voor een alcoholvrije Verdejo.

 • Win Verdejo Alcoholvrije witte wijn

  In de Win Verdejo uit de Spaanse regio Valbuena de Duero ruik je de groene appels en kruidige tonen die zo kenmerkend zijn voor de Verdejo-druif, anijs en venkelzaad. Deze Verdejo heeft een prettige citrus-achtig zuurtje.

  Al sinds 2008 maakt deze producent kwalitatief hoogwaardige alcoholvrije wijnen. Bij Win wordt er gebruik gemaakt van een speciale techniek om de alcohol van de wijn te scheiden op basis van "spinning cone" techniek, waarbij de vluchtige aroma's, alcohol en de body van de wijn van elkaar gescheiden worden. De aroma's en body worden vervolgens samengevoegd om tot het beste resultaat te komen.

  Voedingswaarden per 100 ml
  Energie 182 kJ / 43 kcal
  Vet < 0,01 gram
     waarvan verzadigd < 0,01 gram
  Koolhydraten 10,7 gram
     waarvan suikers < 0,5 gram
  Eiwitten < 0,7 gram
  Zout 0,020 gram
  Ingrediënten Gedealcoholiseerde witte Verdejo wijn, stabilisator: E422, antioxidanten: E330, E224, conserveringsmiddelen: E202, E212
  € 7,95
 • Win Sparkling White Verdeo alcoholvrije witte mousserende wijn, champagne zonder alcohol

  Win Sparkling White is gemaakt van 100% Verdejo-druiven uit de regio Castilla en Léon in Spanje. De wijn heeft een lichte stokleur die neigt naar goud aan de rand van het glas. Deze mousserende wijn heeft een neus van venkel, anijs en een vleugje lavendel, typerend voor de Verdejo-druif. Een milde zuurgraad met subtiele aroma’s van groene appels, grapefruit en citrus. De Win Sparkling is goed te combineren bij een geitenkaas-salade, vis of lichte vleesgerechten, maar is komt ook op zichezelf staand goed tot zijn recht.

  Voedingswaarden per 100 ml
  Energie 121 kJ / 28 kcal
  Vet < 0,1 gram
     waarvan verzadigd < 0,1 gram
  Koolhydraten 7,1 gram
     waarvan suikers 6,0 gram 
  Eiwitten < 0,7 gram
  Zout 0,019 gram 
  Ingredienten Alcoholvrije witte wijn van Verdejo variëteiten (90%), most, antioxidant: E330, E224, conserveermiddelen: E202, E211, koolstofdioxide
  € 9,95