Online alcoholvrije wijn bestellen bij Tijdvooralcoholvrij.nl

Winkelmandje (geen producten)

Zakelijk

Bent u geinteresseerd om één van onze alcoholvrije wijnen, “Champagnes” of andere dranken zakelijk te gebruiken? Bel dan met onze Salesafdeling op 0031 (0)85-043 2100 of stuur een e-mail naar info@tijdvooralcoholvrij.nl.

Bij zakelijk gebruik kunt u denken aan:

* Horeca – Wij komen graag bij u langs om onze wijnen en dranken te laten proeven en u te adviseren over een alcoholvrij assortiment voor uw horecagelegenheid.
* Relatiegeschenk – Wij adviseren u graag over het juiste geschenk. Ook kunnen we samen bepalen wat een geschikte verpakking zou zijn en dit voor u regelen.
* Give Away – Een fles alcoholvrije wijn of “Champagne” is een leuk cadeau om te geven, vooral als het moment er specifiek om vraagt. Bijvoorbeeld bij de aanschaf/in ontvangstname  van een nieuwe auto of motor. Maar ook bij elke gelegenheid waarbij nadien nog gewerkt moet worden.
* Event – Organiseert u een event en wilt u uw gasten een alcoholvrij alternatief aanbieden? Wij denken graag met u mee welke wijn of “Champagne” dat het best kan zijn.

Uiteraard zijn er nog vele momenten te bedenken waar alcoholvrije dranken goed bij past. Schroom niet om contact met ons op te nemen, we denken graag met u mee!