TijdvoorAlcoholvrij.nl introduceert VeelVoudVoordeel!

De zoektocht naar de perfecte (alcoholvrije) wijn is niet altijd eenvoudig. De één is te droog, de ander te zoet. Dan heb je een héérlijke smaak gevonden, maar is de mousse te nadrukkelijk aanwezig... Het leven van een (alcoholvrije) wijndrinker gaat simpelweg niet altijd over rozen.

Als je er dan één gevonden hebt...! Eén die exact bij je smaak past, één die je goed kunt combineren met jouw lievelingsgerechten... Dan sla je die natuurlijk in! Je wilt immers niet op een avond misgrijpen! Laat staan dat je erachter zou komen dat deze heerlijke drank ineens niet meer te koop is!

Voor deze perfecte alcoholvrije wijn introduceert TijdvoorAlcoholvrij.nl de VeelVoudVoordeel! De VeelVoudVoordeel biedt je namelijk een prijs die steeds verder afneemt naarmate het aantal flessen dat je koopt toeneemt! Zo zorg jij ervoor dat je altijd je favoriete alcoholvrije wijn in je voorraadkast of wijnkelder hebt liggen én dat je deze koopt voor een prijs die uitermate vriendelijk is voor je portemonnee!

Wij (van TijdvoorAlcoholvrij.nl) hopen dat je op deze (voordelige) manier nog meer geniet van jouw favoriete alcoholvrije wijn, alcoholvrije Champagne of alcoholvrije Cider.

Top