Nieuws

04-07-2013 - TijdvoorAlcoholvrij introduceert VeelVoudVoordeel

De zoektocht naar de perfecte (alcoholvrije) wijn is niet altijd eenvoudig. De één is te droog, de ander te zoet. Dan heb je een héérlijke smaak gevonden, maar is de mousse te nadrukkelijk aanwezig... Het leven van een (alcoholvrije) wijndrinker gaat simpelweg niet altijd over rozen.

Lees meer...

22-01-2013 - Bezoek ons op de NegenMaandenBeurs 2013

Van 20 t/m 24 februari is het weer zover... De NegenMaandenBeurs! Dé beurs voor iedereen die een baby verwacht of zojuist heeft gekregen. Ken je de NegenMaandenBeurs nog niet? Neem dan eens een kijkje op www.negenmaandenbeurs.nl.

Lees meer...

11-12-2012 - Bezorging rond de feestdagen van 2012
 

Het is december, het is... Tijd voor een lekker (alcoholvrij) wijntje!! En deze heerlijke wijnen leveren we graag aan u. Maar om teleurstelling te voorkomen willen we u graag extra informeren over onze levertijden en ook over de leveringen rondom de feestdagen.

In de maand december hebben we het traditioneel drukker dan in de andere maanden van het jaar. Houd hierom dan ook rekening met een maximale levertijd van twee werkdagen. 95% van onze bestellingen leveren we (ook in december) binnen één werkdag, maar dit kunnen we niet altijd garanderen. 

De laatste dag dat Post NL vóór Kerst bezorgt is maandag 24 december. Het is daarom belangrijk dat u uiterlijk vrijdag 21 december 12.00 uur uw bestelling plaatst. Deze bestellingen zullen dan nog voor Kerst bij u geleverd worden.

Voor bestellingen voor Oud & Nieuw geldt een uiterste besteldatum van vrijdag 28 december om 12.00 uur. Deze bestellingen zullen dan nog voor Oud & Nieuw bij u geleverd worden.

Namens het team van TijdvoorAlcoholvrij.nl (en TijdvoorChampagne.nl) wensen wij u hele fijne feestdagen!

21-2-2012 - Eerste 500 klanten hebben tevreden gewinkeld bij TijdvoorAlcoholvrij.nl

Op 24 oktober van het vorige jaar meldden we u al (met trots) dat 100 klanten bij TijdvoorAlcoholvrij.nl een bestelling hadden geplaatst. Een mooie mijlpaal voor een nieuwe webwinkel die zich richt op een kleine (maar groeiende) groep mensen die wel willen genieten van lekkere wijnen en andere dranken, maar niet de uitwerkingen van alcohol willen ervaren.

Vandaag, ruim drie maanden later, hebben we al de 500ste klant mogen begroeten! Het gaat heel hard en het allermooiste eraan is dat vele van onze 500 klanten onze wijnen heel lekker vinden en deze vaker dan eens bestellen. Een heel mooi compliment voor onze prachtige alcoholvrije wijnen!

En onze klanten zijn nog ook nog steeds zeer tevreden met onze dienstverlening, want gemiddeld beoordelen onze klanten onze service met een 8,4! Kijk maar eens op onze beoordelingspagina.

We zijn trots... en we gaan het (weer) vieren! Tot en met zondag 26 februari rekenen wij GEEN verzendkosten, helemaal niks!!

UPDATE: Vanwege de leuke reacties die wij hebben gekregen (ontzettend bedankt hiervoor!) en vanwege alle nieuwe klanten die onze alcoholvrije wijnen uitproberen hebben we besloten om onze actie te verlengen t/m zondag 4 maart!!

Dus bestel snel uw favoriete alcoholvrije Champagne, alcoholvrije wijn of uw alcoholvrije mixdrank.

TIP! Neem eens een kijkje bij de wijnen van Torres!

02-12-2011 - TijdvoorAlcoholvrij.nl is aanwezig op gezellige kerstbeurs "Kerst op Keukenhof"

TijdvoorChampagne.nl zal aanwezig zijn tijdens de gezelligste kerstfair van Nederland, "Kerst op Keukenhof" in Lisse.

Tijdens Kerst op Keukenhof kunt u genieten van een ultieme kerstbeleving op het Landgoed Keukenhof. Dankzij tienduizenden lampjes en het uitlichten van verschillende gebouwen verandert het landgoed van Kasteel Keukenhof in een waar Winterwonderland! 

Naast de prachtige ambiance van het Winterwonderland zijn er op alle dagen verschillende vormen van entertainment voor jong en oud. Verspreid over het terrein komt u verschillende Charles Dickens koren tegen die sfeervolle liederen zingen, maakt u kennis met de vrolijke swingende sneeuwpoppen en ontbreekt uiteraard de Kerstman niet.

En heeft u aan het einde van de dag genoeg genoten van al deze kerstgezelligheid? Kom dan de dag afsluiten met een heerlijke proeverij bij de stand van TijdvoorAlcoholvrij.nl! Want bijna al onze wijnen en dranken zijn deze dagen te proeven in tent nummer 8!

Zie voor meer informatie www.kerstopkeukenhof.nl.

24-10-2011 - Eerste 100 klanten hebben tevreden gewinkeld bij TijdvoorAlcoholvrij.nl

Vandaag, ruim drie maanden na de opening van TijdvoorAlcoholvrij.nl, hebben we de 100ste klant mogen begroeten! En... Deze 100 klanten zijn zeer tevreden met onze diensverlening, want gemiddeld beoordelen onze klanten onze service met een 9! Kijk maar eens op onze beoordelingspagina.

We zijn trots... en we gaan het vieren! Tot en met zondag 30 oktober rekenen wij bij iedere bestelling slechts € 1,- aan verzendkosten!!

Dus bestel snel uw favoriete alcoholvrije Champagne, alcoholvrije wijn of uw alcoholvrije mixdrank.

TIP! Neem eens een kijkje bij de wijnen van Vini Vici!

31-08-2011 - XA Mixdranken toegevoegd aan assortiment van TijdvoorAlcoholvrij.nl

TijdvoorAlcoholvrij.nl is er trots op! Vanaf vandaag mogen wij de geweldige mixdranken van XA verkopen. Deze heerlijke alcoholvrije drankjes, in de smaken Bourbon Cola en Rum Cola, zitten in een fraai vormgegeven blikje van 0,25 liter.

De XA Drinks zijn over komen waaien uit de Verenigde Staten en zijn geinspireerd op hun alcoholhoudende varianten. Dit betekent dat ze dezelfde karakteristieke en unieke smaak hebben, maar dan zonder de alcohol!

Wij hebben ze al gedronken en zijn verbaasd over het heerlijke resultaat. Probeer ze snel, u vindt ze hier.

15-07-2011 - Openingsactie op TijdvoorAlcoholvrij.nl!

TijdvoorAlcoholvrij.nl is open! Uw webshop waar u terecht kunt voor uw alcoholvrije wijnen, “Champagnes”, cocktails en mixdranken. En dat we open zijn gaan we uiteraard vieren... groots vieren!

Want t/m zondag 14 augustus betaalt u geen verzendkosten! Ook als u “maar” 1 fles besteld!  Dat is natuurlijk ideaal als u één van onze alcoholvrije dranken wilt uitproberen.

Dus ga snel naar onze alcoholvrije wijnen, “Champagnes” en Cocktails & Mixdranken.

TijdvoorAlcoholvrij.nl is open!

Neem ook eens een kijkje op één van onze andere webshops: Foute Kersttrui | Wild Hibiscusbloemen

Top