Online alcoholvrije wijn bestellen bij Tijdvooralcoholvrij.nl

Winkelmandje (geen producten)

Een recensie plaatsen

Bij TijdvoorAlcoholvrij.nl waarderen we het enorm als u als klant de moeite neemt om een recensie te schrijven over de alcoholvrije dranken die u heeft geproefd. Wij gebruiken die informatie om ons assortiment te verbeteren en uit te breiden. Ook andere mensen die op zoek zijn naar aan alcoholvrije drank die bij hen past helpt u, met uw review, met het maken van hun keuze. Daarnaast is het ook gewoon leuk om te lezen wat andere mensen vinden van de alcoholvrije drank die u op het oog heeft. Al met al genoeg redenen om een recensie achter te laten.

Om een recensie te plaatsen van een bepaald product gaat u eerst naar de productpagina (in dit voorbeeld Torres Natureo Blanco). Onder de afbeeldingen van de fles ziet u twee knoppen:

Recensie knop

Door op de knop 'Recensies' te drukken krijgt u de recensies die voor dit product al geschreven zijn te zien. In dit geval heeft klant Dirk een recensie geschreven over de Torres Natureo Blanco. De review begint eerst met de 'samenvatting van de recensie', in dit geval 'lekker wijntje'. Gevolgd door de naam van de klant 'Dirk'. Dirk heeft de kwaliteit van de wijn beoordeeld met 5 'sterren' of 'wijnglazen'. Daaronder lezen we de recensie van Dirk.

Recensie lezen

Onder de recensies die al geschreven zijn over Torres Natureo Blanco is er de mogelijkheid om zelf ook een recensie te plaatsen. Nadat u alle velden heeft ingevuld, drukt u op de knop 'Recensie verzenden'. Als u een recensie verzend verschijnt deze nog niet gelijk op de site, helaas gebeurd het nog wel eens dat via het recensieformulier spam wordt geplaatst, daarom accorderen wij de recensies handmatig. Dit kan tot enkele dagen duren.

Recensie plaatsen