Vinada

VINADA is een jong exclusief wijnmerk dat het nét even anders aanpakt. Ontstaan uit een samenwerking tussen ervaren Spaanse wijnboeren en jonge ambitieuze wijnliefhebbers. Met een (letterlijk) klein assortiment spelen ze in op de behoefte van de moderne consument: Bewustwording, lifestyle, gewoontegedrag en taboes doorbrekend. Na de succesvolle introductie van de Sparkling Rosé in mei 2018 breidt het alcoholvrije wijnmerk in oktober haar collectie uit met een een witte mousserende variant, de Sparkling Gold. Met 100+ verkooppunten binnen een jaar verovert het merk snel terrein. De traditionele wijnwereld kent heel veel Do's en Don’ts. Voor VINADA is de nuchtere eenvoud belangrijk. VINADA vaart haar eigen koers. Geen onnodig ingewikkelde beschrijvingen maar een wijn die simpelweg echt lekker is. Wel de beleving, niet de alcohol Goede wijn! Wijn met smaak, met stijl en met klasse. Die moet wat VINADA betreft altijd en overal gedronken kunnen worden! Op de welbekende momenten wanneer je zin hebt in een lekker glas wijn en je om wat voor reden dan ook geen alcohol wilt, kunt of mag drinken, biedt VINADA een geweldig alternatief!, “For whatever reason”. De bubbels van VINADA zijn verkrijgbaar in piccolo formaat (200 ml), oftewel 1,5 glas. Een toegankelijk formaat! Zo kun je gezellig mee proosten en drinken zonder dat je een hele fles in je eentje weg ‘bubbelt’. Cheers!

2 Artikel(en)

 • Vinada Sparkling Gold 20cl

  Een lekkere alcoholvrije wijn, dat proef je niet vaak! Een bewuste - en met slechts 20 kcal per 100 ml - ook een verantwoorde keuze. De gold vindt haar oorsprong in het Spaanse wijngebied La Mancha en is vervaardigd uit de Airén druif. Deze mousserende wijn heeft een geweldige smaak, is verfrissend en bevat fijne bubbels.

  € 3,95
  Incl. BTW, excl. verzendkosten
 • Vinada Sparkling Rosé 20cl

  Een heerlijke alcoholvrije wijn, eindelijk! Een bewuste - en met slechts 23 kcal per 100 ml - ook een verantwoorde keuze. De rosé vindt haar oorsprong in het Spaanse wijngebied La Mancha en is vervaardigd uit de Tempranillo druif. Deze mousserende wijn heeft een geweldige smaak, is verfrissend en bevat fijne bubbels.

  € 3,95
  Incl. BTW, excl. verzendkosten

2 Artikel(en)

Top