Online alcoholvrije wijn bestellen bij Tijdvooralcoholvrij.nl

Winkelmandje (geen producten)

Val de France

Bent u op zoek naar een echt fruitige cider, dan is Val de France zeker de moeite van het proberen waard! In de Franse vallei van de Rance worden de appels volgens eeuwenoude traditie precies op het juiste moment van hun rijpheid geplukt. Vervolgens worden ze zorgvuldig geperst en gemengd met de beste ingrediënten. Er zijn vier fruitige varianten te verkrijgen bij TijdvoorAlcoholvrij.nl. Probeer ze allemaal!

 • Val de France Peer Poire

  Appel en peer gaan al eeuwenlang goed samen. De combinatie doet het dan ook ontzettend goed in deze variant van Val de France; een sprankelende alcoholvrije appelwijn, verrijkt met zachte peer. In de Franse vallei van de Rance worden de appels op het hoogtepunt van hun rijpheid geplukt en vervolgens zorgvuldig geperst en vermengd met de beste ingrediënten. Zo ontstaat de perfecte fruitige cider, die bijzonder licht, helder en verfrissend is.

  Wat vindt het TijdvoorAlcoholvrij-Proefpanel:

  Louise: Peer in de neus, fris tintelend op de tong. Dit fijn bruisende vocht met frisse afdronk bekoort me direct en smaakt niet al te zoet. Toch ook op de fles gekeken: hé, het is biologische appelsap als basis(90%)  met toegevoegd: perensmaak, kool- en citroenzuur. Jammer dat onbekend blijft waar de perensmaak vandaan komt. Niettemin: lekker en ook wel feestelijk.

  Sandy: Kleur: volgeel Geur: fruitig, je ruikt duidelijk peer Smaak: Ik ben eigenlijk nog niet eerder zo aangenaam verrast. Appelcider of appelwijn vind ik aan de zure kant vaak. Omdat deze cider is verrijkt met peer, verdwijnt het zuur volledig en proef je een volle peer smaak, welke doet denken aan het wel bekende perenijsje. Toch is het drankje niet overdreven zoet. Het sprankelende maakt het erg feestelijk. Dit is echt een uitstekend alternatief voor iemand die van niet al te droge champagne houdt.

  Harry: Deze cider op basis van peer en appel heeft een mooie heldere strogele kleur. De geur en de smaak zijn overduidelijk peer terwijl de appel zorgt voor het nodige frisje. Het etiket vermeldt "tres petillant" wat zou duiden op behoorlijk war koolzuur maar dat valt alleszins mee. Hij heeft een hele milde, zeer beschaafde bubbel. Als begeleider van gerechten vind ik deze cider te overheersend  maar ik probeerde hem bij een stukje Gorgonzola piccante en wat walnoten . Een lekkere combinatie en een leuke afsluiting van een dinertje.

  AngelaDe Val de France Peer is mij iets te zoet. Wel smaakt deze echt naar cider in plaats van limonade. (In tegenstelling tot de himmelstund appelcider)

  Voedingswaarden per 100 ml
  Energie 37,5 kcal
  Vet 0 gram
     waarvan verzadigd 0 gram
  Koolhydraten 20 gram
     waarvan suikers 19 gram 
  Eiwitten 0,5 gram
  Zout 0 gram 
  Ingredienten

  Biologische appelsap uit concentraat (90%), water, koolstofdioxide, natuurlijke perensmaak, citroenzuur
  € 4,95