Somée alcoholvrij

Adam Trautwein is een derde generatie familiebedrijf gevestigd in Rheinhessen/Duitsland. Adam Trautwein, de grootvader van de huidige eigenaar, richtte de wijnmakerij op in 1920. Wolfgang Trautwein nam het bedrijf over na de dood van zijn vader Wilhelm in 1989. De jonge ondernemer moderniseerde het bedrijf en breidde het systematisch uit. Hij investeerde in moderne persen van de nieuwste technologie, zijn eigen waterzuiveringsinstallatie en in moderne pakhuizen. Hij en zijn 40 medewerkers streven voortdurend naar vernieuwing en verbetering van de kwaliteit. Sinds 2014 beschikt het bedrijf over een moderne wijnmakerij in het zuiden van Hongarije.

7 Artikel(en)

 • Somée Cabernet Sauvignon

  Deze alcoholvrije droge wijn bestaat hoofdzakelijk uit Cabernet Sauvignon wijnen van goede structuur en zuiverheid wat typerend is voor dit druivensoort uit Frankrijk. Deze wijn heeft een sterke rode kleur, een fruitig aroma en is rijk aan aan mineralen en tannines. Deze rode wijn is heerlijk te combineren met vleesgerechten.

  € 5,99
  Incl. BTW, excl. verzendkosten
 • Somée Pinot Noir Rosé

  Deze alcoholvrije droge wijn bestaat hoofdzakelijk uit Pinot Noir Rosé wijnen van goede structuur en zuiverheid wat typerend is voor dit druivensoort uit Italië. Deze evenwichtige mix met een fruitig aroma en een vleugje framboos heeft een hoog gehalte aan mineralen. Deze rosé wijn met een verfijnde zoetheid is heerlijk te combineren met zomerse gerechten.

  Normale Prijs: € 5,99

  Special Price € 4,99

  Incl. BTW, excl. verzendkosten
 • Somée Sauvignon Blanc

  Deze alcoholvrije droge wijn bestaat hoofdzakelijk uit Sauvignon Blanc wijnen van goede structuur en zuiverheid wat typerend is voor dit druivensoort uit Spanje. Deze evenwichtige mix met een fruitig aroma en een vleugje kruisbes heeft een hoog gehalte aan mineralen. Deze witte wijn is heerlijk te combineren met zomerse gerechten en salades.

  € 5,99
  Incl. BTW, excl. verzendkosten
 • Somée Chardonnay

  Deze alcoholvrije halfdroge wijn bestaat hoofdzakelijk uit Chardonnay wijnen van goede structuur en zuiverheid wat typerend is voor dit druivensoort uit de regio Venetië en Rubicon in Italië. Deze evenwichtige mix met een fruitig aroma en een vleugje vanille heeft een hoog gehalte aan mineralen. Deze witte wijn met een verfijnde zoetheid is heerlijk te combineren met visgerechten.

  € 5,99
  Incl. BTW, excl. verzendkosten
 • Somée Spicy Sparkler

  Deze witte mousserende wijn gemaakt van een blend van witte druiven heeft zachte bubbels gecombineerd met een elegante pittige smaak. De frisse tonen van fruit maken deze alcoholvrije mousserende wijn een echte aanrader!

  € 5,99
  Incl. BTW, excl. verzendkosten
 • Somée Sparkling Riesling

  Deze alcoholvrije Sparkling heeft het beste van beide: de uitgesproken kruidige smaak van een Riesling en het feestelijke van een mousserende wijn. Deze semi-droge Riesling met heerlijk zachte bubbels is uitstekend te combineren met zeevruchtgerechten.

  € 6,49
  Incl. BTW, excl. verzendkosten
 • Somée Riesling

  Deze alcoholvrije semi-droge witte Riesling wijn van Somée is gemaakt van de allerbeste en bekendste druiven van Duitsland, de Riesling druif. Deze wijn heeft een elegante, sterke en volle smaak en is uitstekend te combineren met zeevruchten en pittige gerechten.

  Normale Prijs: € 5,99

  Special Price € 4,79

  Incl. BTW, excl. verzendkosten

7 Artikel(en)

Top