Online alcoholvrije wijn bestellen bij Tijdvooralcoholvrij.nl

Winkelmandje (geen producten)

Söhnlein Brillant

Söhnlein Brillant is een heerlijke alcoholvrije mousserende wijn (of Champagne in de volksmond!). Zij wordt uitermate voorzichtig op lage temperaturen gedealcoholiseerd. Voornamelijk middels vacuüm wordt de alcohol aan de oorspronkelijke wijn ontrokken om op deze wijze de smaak volledig te behouden.

  • Söhnlein Brillant Sparkling Wit

    De Söhnlein Brillant Sparkling Wit is een fijne lichtzoete alcoholvrije Mousserende wijn met een goede, lang aanhoudende mousse. Mooie heldere kleur en een volle afdronk.

  • Söhnlein Brillant Sparkling Rosé

    Söhnlein Brillant Sparkling Rosé doet zijn naam eer aan... Wij vinden het namelijk een briljante (!) mousserende Rosé wijn. Lekker (donker)rood fruit, waarbij de aardbei voornamelijk de boventoon voert. Verder lichte hinten van bosbes en zwarte bes. Een goede mousse met een frisse, natuurlijke afdronk! Dit is een Rosé die je niet enkel in de zomer hoeft te drinken. Drink 'm gewoon wanneer het gezellig is!


  • Söhnlein Brillant Sparkling Wit Piccolo

    De Söhnlein Brillant Sparkling Wit is een fijne lichtzoete alcoholvrije Mousserende wijn met een goede, lang aanhoudende mousse. Hij heeft een fruitige smaak met tinten van citrus en appel. Mooie heldere kleur en een volle afdronk. Het piccoloformaat is uitermate geschikt als u alleen drinkt en niet direct een hele fles wilt open maken.