Raumland

Raumland is een geweldig Duits huis waar heerlijke Sekt wordt gemaakt. De liefde voor het vak van wijnmaker druipt letterlijk van dit wijnhuis af. Naast de vele alcoholhoudende mousserende wijnen maken ze gelukkig ook drie geweldige alcoholvrije varianten!

En niet alleen wij van TijdvoorAlcoholvrij.nl zijn enthousiast: ook Nederlands meest geliefde wijnschrijver Nicolaas Klei spreekt over 'vorstelijk alcoholvrij'. In het AD Magazine van 6 februari j.l. schreef hij over zijn ervaringen met Raumland:

De deftig ogende champagne-flessen. bevatten geen wijn, doch druiven- en appelsap met prik. Het is, schrijven ze, biologisch fruit waaraan koolzuur is toegevoegd, verder niks. Puur en oprecht. De rode Traubensecco heeft pit. En feest wordt het met het sap van een wilde appelsoort met rood vruchtvlees. Opgewekte zuren, pit en beet. Appelsap op niveau. Zo drink je vorstelijk alcoholvrij!

2 Artikel(en)

 • Raumland Traubensecco Rot

  Deze geweldige biologische Duitse mousserende roséwijn heeft een aroma van bosfruit en aardbei. Licht zoet en daardoor zeer te combineren met vele gerechten en heerlijk te drinken op het terras op op een gezellige avond.


  € 9,95
  Incl. BTW, excl. verzendkosten
 • Raumland Secco vom Wildapfel

  De opvolger van de Raumland Apfelsecco is de Raumland Secco von rotfleischigen Wildäpfeln. Een sprankelende appelsap met een fijne uitgesproken zuurgraad. Gemaakt van rotfleischigen Wildäpfeln (prachtig woord!), zo komt deze Appelsecco aan zijn prachtige helderrode kleur. Absoluut het proberen waard! Een beetje vreemd, maar wel lekker!

  € 9,95
  Incl. BTW, excl. verzendkosten

2 Artikel(en)

Top