Online alcoholvrije wijn bestellen bij Tijdvooralcoholvrij.nl

Winkelmandje (geen producten)

Faber

De Alcoholvrije Wijnen van Faber worden in een (hyper)moderne omgeving geproduceerd, maar hebben een jarenlange(!) traditie. Schloss Wachenheim, het wijnhuis waar Faber vandaan komt, heeft een geschiedenis die terug gaat tot 1725. Daarbij is het één van de eerste wijnhuizen die zich specialiseerde in het de-alcoholiseren van wijn. Inmiddels hebben ze dit geperfectioneerd tot een destillatieproces waarbij de wijn voorzichtig wordt verwarmd tot zo'n 33 graden. De exacte geheimen geven ze niet prijs, maar het resultaat is zeer smaakvol!

  • Faber Sparkling Wit Alcoholvrij

    Faber Sparkling Wit is een degelijke alcoholvrije mousserende wijn. Met zijn friszoete smaak is hij een echte allemansvriend. In de neus wat tonen van perzik en appel. Door zijn fijne prijs/kwaliteitverhouding is hij uitermate geschikt als welkomstdrankje.

    € 5,25
  • Faber Chardonnay Alcoholvrij

    De Faber Chardonnay is een echte Chardonnay. In de neus vinden we hinten van vanille en banaan, in de mond frisse smaken van appel en citrus. Het frisje en het zuurtje combineert perfect met een licht zoetje met daarbij een klein beetje hout. Een wijntje welke je echt de hele dag door kunt drinken, maar past helemaal lekker bij vis, een salade of de barbeque.

    € 4,95