Online alcoholvrije wijn bestellen bij Tijdvooralcoholvrij.nl

Winkelmandje (geen producten)

Astoria Zero Tondo

Astoria staat garant voor heerlijke, trendy Prosecco wijnen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de wijnen uit de "Lounge" en de "9.5 Cold Wine" range. Op menig luxe (premiere)feestje zie je de fraaie flessen voorbij komen. Voor de alcoholvrije drinker is het dan ook fantastisch nieuws dat zij nu met twee geweldige alcoholvrije mousserende wijnen zijn gekomen.

 • Astoria NINE dot FIVE

  De NINE dot FIVE wijnen van Astoria zijn hip, happening, trendy, cool, stoer, down... En ga zo nog maar een tijdje door! Op het terras of in een club drink je niet zomaar een glas prosecco.. Nee, je wilt niet anders gezien worden dan met zo’n uitgesproken witte fles NINE dot FIVE!

  En in deze coole, stoere range is nu ook de NINE dot FIVE Zero Tondo verkrijgbaar! Dat is dus vanaf nu extreem hip een alcoholvrij bubbeltje drinken!

  De NINE dot FIVE Zero Tondo van Astoria is gemaakt van witte druiven uit de biologische wijnbouw. Het sap is verkregen door persing en korte koude maceratie*. Het wordt daarna opgeslagen in speciaal gekoelde tanks om alcoholische gisting te voorkomen! Voordat de flessen worden gebotteld wordt kooldioxide van natuurlijke oorsprong toegevoegd.

  Drinkt u geen wijn vanuit geloofsovertuiging? Dan is er nu goed nieuws! De Astoria Zero Tondo is namelijk volledig halal geproduceerd en bevat absoluut geen alcohol.

  * De macération carbonique (maceratie onder koolzuur) is een moderne wijntechniek waarbij de druiven vóór de alcoholische hoofdgisting ongeplet in een afgesloten vat onder extra toegevoegd koolzuurgas een periode onder anaerobe omstandigheden kunnen rijpen. Hierbij stopt de natuurlijke plantenademhaling van de druif (door zuurstofgebrek) en treedt een autolyseproces op waarbij de druif zichzelf onder invloed van de eigen celenzymen verteert. Door deze techniek komt het aroma beter tot ontwikkeling. 

   


  € 8,95