Online alcoholvrije wijn bestellen bij Tijdvooralcoholvrij.nl

Winkelmandje (geen producten)

Gin

Alcoholvrije gins hebben, door een veelheid aan botanische ingredienten de voor gin kenmerkende complexe smaak. Geniet van uw favorieten gin-tonic, maar dan zonder alcohol.

 • GinSin 12 Botanics alcoholvrije Gin

  GinSin 12 Botanics is een gin zonder alcohol en ontleend haar naam aan de twaalf botanische grondstoffen die zijn gebruikt bij de bereiding. Net als bij alcoholhoudende gin zorgen de gebruikte planten en kruiden voor de kenmerkende complexe smaak. Een duidelijke citrusaroma wordt ondersteund door onder andere hibiscus, citroen, kaneel, lavendel en koriander. In de GinSin 12 Botanics wordt dit samengebracht tot een gebalanceerde smaak, heerlijk te combineren met uw favoriete tonic of als basis voor een alcoholvrije gin cocktail.

  € 7,95
 • GinSin Strawberry Alcoholvrije Gin

  GinSin Strawberry is een gin zonder alcohol. Naast de, voor gin gebruikelijke botanische ingrediënten, is in deze GinSin de heerlijke smaak van aardbeien toegevoegd. Het geeft uw GinSin tonic net even wat extra's, daarnaast is het een veelzijdige basis voor uw favoriete alcoholvrije gin cocktail.

  € 7,95

 • GinSin Tangerine alcoholvrije gin

  GinSin Tangerine is een gin zonder alcohol. In deze alcoholvrije gin worden de voor gin gebruikelijke botanische smaken en citrus gecombineerd met de smaak van mandarijnen. Een ideale basis voor een alcoholvrije gin tonic of een om te mixin in een van uw favoriete alcoholvrije gin cocktails.

  € 7,95
 • GinSin 12Botanics Cadeauverpakking inclusief glas

  GinSin 12 Botanics is een gin zonder alcohol en ontleend haar naam aan de twaalf botanische grondstoffen die zijn gebruikt bij de bereiding. Net als bij alcoholhoudende gin zorgen de gebruikte planten en kruiden voor de kenmerkende complexe smaak. Een duidelijke citrusaroma wordt ondersteund door onder andere hibiscus, citroen, kaneel, lavendel en koriander. In de GinSin 12 Botanics wordt dit samengebracht tot een gebalanceerde smaak, heerlijk te combineren met uw favoriete tonic of als basis voor een alcoholvrije gin cocktail. In deze cadeauverpakking vind u een fles GinSin 12botanics en een Glas

  € 14,95