Online alcoholvrije wijn bestellen bij Tijdvooralcoholvrij.nl

Winkelmandje (geen producten)

Cocktails & Gedistilleerd

Alcoholvrije cocktails

Bij TijdvoorAlcoholvrij.nl hebben we ook een groot assortiment alcoholvrije cocktails en mixdranken. Ideaal voor een gezellig en swingend feestje. Bekijk hieronder ons assortiment met alcoholvrije cocktails.

Ruim assortiment alcoholvrije cocktails

TijdvoorAlcoholvrij.nl heeft een ruim assortiment aan alcoholvrije cocktails. Voor ieder wat wils dus. Weet u nog niet welk soort alcoholvrije cocktail het beste past bij uw smaak? Probeer eens ons proefpakket om op uw gemak al onze 7 verschillende soorten alcoholvrije cocktails uit te proberen!

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

 • Whissin - alcoholvrije Whisky

  Een smaakvol, licht zoet én alcoholvrij alternatief voor Whisky. Het is een heerlijke drank met vele karakteristieken van Whisky. Drink 'm puur, on the rocks of in de mix. En dan vergeten we eigenlijk nog de belangrijkste; De alcoholvrije Irish Coffee!

 • GinSin 12Botanics Cadeauverpakking inclusief glas

  GinSin 12 Botanics is een gin zonder alcohol en ontleend haar naam aan de twaalf botanische grondstoffen die zijn gebruikt bij de bereiding. Net als bij alcoholhoudende gin zorgen de gebruikte planten en kruiden voor de kenmerkende complexe smaak. Een duidelijke citrusaroma wordt ondersteund door onder andere hibiscus, citroen, kaneel, lavendel en koriander. In de GinSin 12 Botanics wordt dit samengebracht tot een gebalanceerde smaak, heerlijk te combineren met uw favoriete tonic of als basis voor een alcoholvrije gin cocktail. In deze cadeauverpakking vind u een fles GinSin 12botanics en een Glas

  € 14,95

 • Ronsin - alcoholvrije Rum

  Haal Cuba in huis met dit alcoholvrije alternatief voor Rum! Tip: 1 deel Ronsin, 2 delen cola... Vergeet de ijsblokjes en het schijfje citroen niet!

  Met Ronsin kun je oneindig mixen en is dus ideaal als basisdrank voor uw alcoholvrije Cocktails. Een heerlijk half-zoet alcoholvrij alternatief voor Rum.

  De producent van Ronsin houdt zich al 40 (!) jaar bezig met de ontwikkeling van alcoholvrije producten, zo komt ook onze Whissin - Alcoholvrij Alternatief voor Whisky van deze producent (Industrias Espadafor).

 • Versin - alcoholvrije Vermouth

  Een alcoholvrije drank die verdacht veel weg heeft van Vermouth! Het heeft ook het kruidige karakter met een smaakvol bittertje. Erg vriendelijk van smaak en een feestelijk aperitief voor de Vermouth liefhebber die (tijdelijk) geen alcohol drinkt.


 • GinSin Tangerine alcoholvrije gin

  GinSin Tangerine is een gin zonder alcohol. In deze alcoholvrije gin worden de voor gin gebruikelijke botanische smaken en citrus gecombineerd met de smaak van mandarijnen. Een ideale basis voor een alcoholvrije gin tonic of een om te mixin in een van uw favoriete alcoholvrije gin cocktails.

  € 7,95
 • GinSin Strawberry Alcoholvrije Gin

  GinSin Strawberry is een gin zonder alcohol. Naast de, voor gin gebruikelijke botanische ingrediënten, is in deze GinSin de heerlijke smaak van aardbeien toegevoegd. Het geeft uw GinSin tonic net even wat extra's, daarnaast is het een veelzijdige basis voor uw favoriete alcoholvrije gin cocktail.

  € 7,95

 • GinSin 12 Botanics alcoholvrije Gin

  GinSin 12 Botanics is een gin zonder alcohol en ontleend haar naam aan de twaalf botanische grondstoffen die zijn gebruikt bij de bereiding. Net als bij alcoholhoudende gin zorgen de gebruikte planten en kruiden voor de kenmerkende complexe smaak. Een duidelijke citrusaroma wordt ondersteund door onder andere hibiscus, citroen, kaneel, lavendel en koriander. In de GinSin 12 Botanics wordt dit samengebracht tot een gebalanceerde smaak, heerlijk te combineren met uw favoriete tonic of als basis voor een alcoholvrije gin cocktail.

  € 7,95
 • La Celebration Alcoholvrij Cocktailpakket

  Heeft u binnenkort een (alcoholvrij) feestje? Of wilt u gewoon eens alle 7 (!) alcoholvrije cocktails van La Celebration proberen? Bestel dan het La Celebration Alcoholvrij Cocktailpakket. U heeft gegarandeerd een smaakvol en kleurrijk feestje!

  In het La Celebration Alcoholvrij Cocktailpakket vindt u:

  - Alcoholvrije Caipirinha
  - Alcoholvrije Mojito
  - Alcoholvrije Sex on the Beach
  - Alcoholvrije Pina Colada
  - Alcoholvrije San Francisco
  - Alcoholvrije Coco loco
  - Alcoholvrije Daiquiri 

  € 45,50 € 41,95

 • Funny Alcoholvrij Cocktailpakket

  Met het Funny Alcoholvrij Cocktailpakket haalt u alle cocktails van het Belgische merk Funny in huis. Met dit pakket kunt u een scala aan alcoholvrije cocktails mixen. Ideaal als u binnenkort een cocktailfeestje houd en ook Virgin cocktails aan wilt bieden.

  Funny Kubalibré
  Met de Funny Kubalibré haalt u een voorgemixte alcoholvrije Rum-cola in huis. Lekker om zo te drinken of te gebruiken in een alcoholvrije cocktail.

  Funny Amaretto
  Deze alcoholvrije Amaretto-likeur heeft de rijke smaken van amandel, noten, cacao en vanille in zich.

  Funny Latino Mojito
  De Funny Latino Mojito heeft de authentieke smaken van de klassieke Mojito als munt en limoen in zich. Ideaal als alcoholvrije aperitief-cocktail

  Funny Tropical
  Tropische smaken van exotisch fruit worden verenigd in deze mix.

  Funny Pisang
  Deze alcoholvrije Pisang Ambon is heerlijk in combinatie met Sinaasappelsap of Sprite.

  Funny Bitter
  De Funny Bitter is geinspireerd op Italiaanse bitters; de Amaro's. Meest bekende daarvan is waarschijnlijk Campari. Met deze alcoholvrije Campari mix je je favoriete cocktails. Mix hem bijvoorbeeld met alcoholvrije vermouth om een alcoholvrije Americano te maken.

  Funny Cranberry Peach
  Een ideale basis om je favoriete cocktails mee te mixen. Gebruik het bijvoorbeeld om zelf een alcoholvrije Sex on the Beach mee te maken.

  Funny Coco Ananas
  Met Funny Coco Ananas haalt u de perfecte basis voor een alcoholvrije cocktail in huis. Maak bijvoorbeeld een alcoholvrije Pina Colada door zelf kokosmelk, water en ijs toe te voegen.

  Funny Blue Curaçao
  Met Funny Blue, de alcoholvrije variant van Blue Curaçao, mix je de lekkerste alcoholvrije cocktails. Maak bijvoorbeeld een alcoholvrije Blue Hawaiian in combinatie met alcoholvrij rum, cocosmelk en verse ananas.

  € 71,55 € 64,95
 • Alcoholvrij Cocktailpakket XL

  Met het Alcoholvrij Cocktailpakket XL haalt u alles in huis om elke denkbare alcoholvrije cocktail te maken.

  In het Alcoholvrij Cocktailpakket XL zitten de volgende dranken:

  - La Celebration Sex on the Beach
  - La Celebration San Francisco
  - La Celebration Pina Colada
  - La Celebration Mojito
  - La Celebration Caipirinha
  - La Celebration Coco Loco
  - Funny Kubalibré
  - Funny Amaretto
  - Funny Pisang
  - Funny Bitter
  - Funny Cranberry Peach 
  - Funny Blue Curaçao

  € 86,70 € 77,95

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3