Herbie Virgin & Fever-Tree Tonic

Wilt u kennis maken met het assortiment Herbie Virgin gin en Fever-Tree tonic? Wij hebben 1 Gin en 2 Tonic's voor u geselecteerd om te proberen. Lees onder in de beschrijving waar elk van deze dranken voor staat!

Herbie Virgin & Fever-Tree Tonic

Wilt u kennis maken met het assortiment Herbie Virgin gin en Fever-Tree tonic? Wij hebben 1 Gin en 2 Tonic's voor u geselecteerd om te proberen. Lees onder in de beschrijving waar elk van deze dranken voor staat!

€ 30,97 € 22,49

Beschikbaar: Tijdelijk uitverkocht

Incl. BTW, excl. verzendkosten
Omschrijving

Specificaties

Dit proefpakket bevat onderstaande alcoholvrije producten;

Herbie Virgin
Herbie heeft, als eerste Gin-merk, de stap gemaakt om onder eigen merknaam een alcoholvrije Gin te introduceren. Bij de alcoholhoudende Gins, gaat het Herbie om de smaak en geur, terwijl het effect van de alcohol secundair is. Het was dan ook vanzelfsprekend om met een alcoholvrije Herbie Gin te komen. Herbie Virgin wordt geproduceerd in Nordisk Brænderi in Noord-Jutland waar kruiden en water uit eigen bron worden gedistilleerd in kleine koperen ketels. Door het distillatieproces wordt de smaak van de zorgvuldig geselecteerde specerijen optimaal geextraheerd om tot een gebalanceerd product te komen. In tegenstelling tot bijvoorbeeld de dranken van Seedlip, bevat de Herbie Virgin wel jeneverbes, wat gin normaal gesproken zijn karakteristieke smaak geeft.

Fever-Tree Elderflower Tonic Water
Fever-Tree Elderflower Tonic Water heeft een licht en subtiel karakter. De delicate en zoete smaak van vlierbloesem is perfect in balans door de zachte bitterheid van de kinine. Het aroma is licht zoet gecombineerd met een subtiele citrusnoot. Een unieke verfrissende tonic waaraan geen kunstmatige zoetstoffen, conserveringsmiddelen of smaakstoffen zijn toegevoegd. Dit heerlijke tonic water kan worden gedronken als een verfijnde frisdrank of worden gemixt met onze alcoholvrije gin of wodka.

Fever-Tree Indian Tonic Water
Fever-Tree Indian Tonic Water smaakt naar een combinatie van bronwater met botanische oliën en kinine van de hoogste kwaliteit. Het aroma is fris met citrus- en fruittonen. Een unieke verfrissende tonic waaraan geen kunstmatige zoetstoffen, conserveringsmiddelen of smaakstoffen zijn toegevoegd. Dit heerlijke bekroonde tonic water kan worden gedronken als een verfijnde frisdrank of worden gemixt met onze alcoholvrije gin of wodka.

Recensies

Ben de eerste die een recensie schrijft over dit product

Schrijf uw Eigen Recensie

U bent aan het recenseren: Herbie Virgin & Fever-Tree Tonic

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Kwaliteit
Top