Alcoholvrij bier

Alcoholvrij bier is terug! En hoe... 36% van de Nederlandse bierdrinkers gaf aan in 2013 wel eens een alcoholvrij biertje te drinken. Ongeveer de helft daarvan drinkt het zelfs regelmatig. We kunnen dus wel stellen dat het (gelukkig) weer heel normaal is om alcoholvrij bier te drinken, 25 jaar na Youp van \'t Heks bekende uitspraak over de "Buckler-...". 

Alcoholvrij bier is lekkerder geworden

De wederopstanding van het alcoholvrije bier is ook volstrekt logisch. De alcoholvrije bieren in de winkels zijn véél lekkerder dan 25 jaar geleden. Gelukkig maar, maar TijdvoorAlcoholvrij.nl gaat nog een stap verder. We hebben de nationale en internationale biermarkt afgezocht naar de lekkerste alcoholvrije bieren. De selectie die we daaruit hebben gemaakt vindt u hieronder.

Ruim alcoholvrij bier assortiment

TijdvoorAlcoholvrij.nl heeft een ruim assortiment aan alcoholvrije bieren. Voor ieder wat wils dus. Weet u nog niet welk soort alcoholvrij bier het beste past bij uw smaak? Bestel een mix van onze bieren en organiseer uw eigen proeverij! Alle bieren zijn per stuk te bestellen..... 

Geen producten gevonden voor deze selectie.