Over TijdvoorAlcoholvrij.nl

Het lijkt al zo’n lange tijd geleden, en dat is het misschien ook. Het moet rond 2010 geweest zijn, ik was als importeur van Champagne altijd op zoek naar mooie producten om mijn assortiment mee uit te breiden, in die zoektocht stuitte ik op een alcoholvrije Champagne. Ik wist niet van het bestaan van alcoholvrije wijnen af, maar na een eerste slok wist ik gelijk; Dit moeten mensen proeven!

Ik liet het Champagne importeurschap varen en startte TijdvoorAlcoholvrij.nl in 2011. In het begin bestond het assortiment enkel uit alcoholvrije wijnen. Het aanbod was in die dagen nog beperkt, maar sindsdien zijn er steeds meer fabrikanten gekomen die hun eigen alcoholvrije wijn op de markt brachten. Ook de wijnen die al vanaf het begin in het assortiment zitten, hebben een enorme ontwikkeling doorgemaakt. De kwaliteit van het aanbod is sterk verbeterd en de keuze is ruimer. Dit zie je ook terug in het aanbod op onze site.

Paralel hieraan hebben wij ons assortiment verder uitgebreid met andere alcoholvrije dranken, zoals alcoholvrije bieren, cocktails en overige dranken. Wij zijn dus uitgegroeid tot de specialist in alcoholvrije alternatieven.

Alcoholvrije alternatieven veroveren de laatste jaren steeds meer hun plek in de samenleving, wij merken dit ook aan de vraag naar onze producten en expertise. Niet alleen consumenten, maar ook steeds meer restaurants, bars en hotels weten de weg naar ons te vinden.

Daarnaast zijn wij in 2016 begonnen met het bedienen van Duitse klanten via ZeitfuerAlkoholfrei.de en in 2017 brengen wij ons assortiment en kennis ook naar Engeland via TimeforAlcoholfree.co.uk.

Dit alles doen wij voor jullie, onze klanten. Wij doen er alles aan om jullie zo goed mogelijke te helpen met ons assoritment, service en kennis. Onze klanten waarderen dit en beoordelen ons met een 9 (uit 10).

Het team van TijdvoorAlcoholvrij bestaat momenteel uit 3 enthoustiaste medewerkers met uiteenlopende competenties en taken binnen het bedrijf. Veel is er dus veranderd in de afgelopen jaren, maar over alcoholvrij denken we nog steeds hetzelfde; Dit moeten mensen proeven!

 

Top